Tapasztalatok, vélemények

5/5
Hiánypótló, tökéletes, minőségi termék! Ádám és Alex pedig profi, felkészült korrekt emberek! Minden tökéletesen úgy történt és vált be ahogy ők ígérték. Bátran ajánlom mindenkinek akinek fontos a vezetés és a váltás élménye! Mindenféle átalakítás és barkácsolás nélkül beszerelhető. Köszönöm szépen, maximálisan elégedett vagyok!
Kaposzta_Zsolt
Káposzta Zsolt
BMW E46 323i
5/5
A rendelés a postázás és maga a termék kifogásolhatatlan! Minden olyan volt mint ahogy azt leírták és elmondták videóban a srácok. Tegnap került beépítésre az alkatrész és megállja a helyét a gyárival szemben! A átmenő csapok és a csukló/ váltókar illesztések tökéletesek! Csak ajánlani tudom mindenkinek.🙂 Respekt fiúk csak így tovább!
Vitkovics
Vitkovics István
BMW E46 330Ci
5/5
Masszív cucc, tökéletesen illeszkedik a gyári helyére, a kulissza lógása teljes mértékben megszűnt. A 2 felső gyári gumi szilent helyére lehetne még valamit kitalálni, hogy a “gumis” érzet is megszűnjön.
user-1
Balázs Gergő
BMW E46 M54 320Ci

Biztonságos adatkapcsolat

bankkártyák
simplepay_logo

Biztonságos fizetés

Próbáld ki! Bevált? Tartsd meg!
Nem vált be? Küldd vissza!

Amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül úgy érzed, hogy nem vált be a termék, csak küldd vissza, és mi visszaadjuk a termék árát postaköltséggel együtt.